Bedriftsnavn - Bedriftsbeskjed
 
OM OSS
 
INSTITUTT FOR KREATIVT DRØMMEARBEID (IKD)
 - ble opprettet våren 2011, med Nini Marie Torp som leder. 
 
Vår visjon er å spre kreativt drømmearbeid til hele landet. Vi ønsker å inspirere til at det settes i gang drømmegrupper over det ganske land. Vi tror at ved å arbeide med drømmene dine gjør du livet rikere. Vi tror også at det å arbeide med drømmer i grupper åpner opp for aksept hos den enkelte, både av en selv og også av andre, det er fredsskapende arbeid.  
 
Kreativt drømmearbeid bygger på Strephon Kaplan- Williams´ Jung-inspirerte teorier om drømmer og er videreutviklet av Nini Marie Torp som er utdannet ved hans Institutt for drømmearbeid. Teori og praksis er beskrevet i Nini Marie Torps bok: Den lille drømmehåndboken. Den ble utgitt ved Emilia forlag i oktober 2011, og kan bestilles her.
 
Instituttet tilbyr terapi, kurs og veilederutdanning i kreativt drømmearbeid flere steder i Norge, foreløpig i Oslo, Bærum, Oppegård og Trondheim.
 
Vi holder også informasjonsmøter, foredrag og kurs andre steder i landet på forespørsel!

INSTITUTTETS LISTE OVER GODKJENTE VEILEDERE I KREATIVT DRØMMEARBEID:
 

Nini Marie Torp
Hun har drevet egen praksis ved Høvik kurssenter siden 1996, og tar i mot klienter og par i samtaleterapi.

Hun er utdannet psykodramaleder og psykosyntese psykoterapeut (MNFPT), i tillegg til utdannelse som drømmeveileder ved Institutt for drømmearbeid med Strephon Kaplan-Williams som lærer. 

Nini Marie har arbeidet med drømmer i mange år, og holdt mange kurs, bl.a. Årskurs i kreativt drømmearbeid siden 1999. Hun har skrevet Den lille drømmehåndboken som ble utgitt ved Emilia forlag i 2011. 

Hun tok initiativet til Nettverket av drømmeveiledere, som hun for tiden er leder av.


Nini Marie Torp (HØVIK, utenfor Oslo)

M: 97118825

OSLO:

Eirin J. Strandvik Røgeberg

Jeg er utdannet psykoterapeut ved Norsk institutt for psykosyntese (NIP). Jeg har studert drøm ved Mandalasenteret, og har arbeidet sammen med Nini Marie Torp ved kurssenteret på Høvik og på NIP.
I bagasjen har jeg også mange ulike kurs innen blant annet selvutvikling, meditasjon, kinesiologi, healing, referansepunktterapi og maling.
Jeg tror imidlertid at kjemien mellom klient og terapeut ofte er viktigere enn hvilke terapimetoder som benyttes. For meg som terapeut er det viktig å skape et trygt rom hvor klienten er fri til å utforske seg selv i en atmosfære av tillit og aksept.

Jeg er opprinnelig utdannet cand. real med hovedfag i kjemi ved Universitetet i Oslo (UiO), og arbeidet innen vannforskning i 18 år før jeg startet psykosyntesestudiet. Ved siden av arbeidet som psykoterapeut er jeg ansatt som miljøterapeut i en bolig for psykisk utviklingshemmede.
Jeg er medlem av Norsk forening for psykosynteseterapeuter (NFPT), som er tilsluttet Norsk forbund for psykoterapi (NFP).

M: 91708828Anne Byrkjeland
Godalsvei 31
0871 OSLO
lerkeblid@hotmail.com
M: 41 55 52 99

Mariken Vinje
Almeveien 23B
0855 OSLO
mariken.vinje@vikenfiber.no
M: 48 05 42 63

Grete Syvertsen
Hans Nordahlsgt. 90
0485 OSLO


 
 
 
 
 

Elisabeth H. Sæther (1959)
Har drevet egen praksis de siste 15 årene.
Utdannet lærer. Jeg har en femårig coachutdanning fra Juno Kommunikasjon (Toril Røkenes) i Oslo i tillegg til en veilederutdanning i drømmearbeid fra Høvik kurssenter (Nini Marie Torp).

Studerte Psykosyntese (transpersonlig psykologi) i to år ved Norsk Institutt for Psykosyntese og tok en påfølgende fireårig psyko-terapiutdanning ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole. Tok etterutdanning for gestaltterapeuter 2012 - 2013 og har tatt NGIs veilederutdanning for gestaltterapeuter og veileder ferdige gestaltterapeuter samt studenter som studerer til å bli gestaltterapeuter.

I RELASJON
Dronningensgate 56, 7012 TRONDHEIM
elisabeth@irelasjon.no
M: 93024400
 Beret Wicklund (1952)
 
Førsteamanuensis i norsk på HIST, avd. for lærer og tolkeutdanning, fra 2000.
Cand. phil. med norsk hovedfag og mellomfag i fagene engelsk og litteraturvitenskap.
Erfaring fra grunnskole, videregående skole og universitet, samt fra kommunepolitikk og judo.
Utdannet samtaleterapeut fra NIP – Norsk Institutt for Psykosyntese - og drømmeveileder fra Høvik kurssenter.

M: 92831710