Bedriftsnavn - Bedriftsbeskjed
 
OM OSS
 
Mmedlemmene av Nettverk for kreativt drømmearbeid
 
 
 
 
 
 
 
 
Fra venstre:
Nini Marie Torp, Eirin J. S. Røgeberg, Beret Wicklund og Elisabeth Helene Sæther
 
INSTITUTT FOR KREATIVT DRØMMEARBEID (IKD)
 - ble opprettet våren 2011, med Nini Marie Torp som leder. 
 
Vår visjon er å spre kreativt drømmearbeid til hele landet. Vi ønsker å inspirere til at det settes i gang drømmegrupper over det ganske land. Vi tror at ved å arbeide med drømmene dine gjør du livet rikere. Vi tror også at det å arbeide med drømmer i grupper åpner opp for aksept hos den enkelte, både av en selv og også av andre, det er fredsskapende arbeid.  
 
Nini Marie Torp, Eirin Røgeberg, Beret Wicklund og Elisabeth Sæther er alle psykoterapeuter (i psykosyntese, psykodrama eller gestalt) og ihuga drømmearbeidere som har holdt på i mange år med egne og andres drømmer. To er bosatt i Oslo/ Høvik, to i Trondheim.
 
Kreativt drømmearbeid bygger på Strephon Kaplan- Williams´ Jung-inspirerte teorier om drømmer og er videreutviklet av Nini Marie Torp som er utdannet ved hans Institutt for drømmearbeid. Teori og praksis er beskrevet i Nini Marie Torps bok: Den lille drømmehåndboken. Den ble utgitt ved Emilia forlag i oktober 2011, og kan bestilles her.
 
Instituttet tilbyr terapi, kurs og veilederutdanning i kreativt drømmearbeid flere steder i Norge, foreløpig i Oslo, Bærum, Oppegård og Trondheim.
 
Vi holder også informasjonsmøter, foredrag og kurs andre steder i landet på forespørsel!
 
Nini Marie Torp (Høvik, utenfor Oslo)
M: 97118825
 
Eirin J. Strandvik Røgeberg (Oslo)
M: 91708828
 
 
 
 
 
Beret Wicklund (Trondheim)
M: 92831710
 
Elisabeth H. Sæther
(Trondheim og Oppegård)
M: 93024400